Op 09, 10 en 11 december organiseert de stad Zoutleeuw opnieuw een heuse kerstmarkt.
Volledig scherm
Op 09, 10 en 11 december organiseert de stad Zoutleeuw opnieuw een heuse kerstmarkt. © Stad Zoutleeuw

Kerst in Liejef

ZoutleeuwNa een veel te lange coronapauze kan je het tweede weekend van december in Zoutleeuw genieten van heel wat kerstplezier. We halen alles uit de kast om jou drie dagen van amusement, gezelligheid en vertier te bezorgen. Op 09, 10 en 11 december organiseert de stad Zoutleeuw opnieuw een heuse kerstmarkt.

  1. Zorgkundige die foto’s nam van rusthuisbewoners, moet voor rechter verschijnen: “Maar het gaat finaal om twee beelden... die niet choquerend zijn”
    PREMIUM
    Sint-Truiden

    Zorgkundi­ge die foto’s nam van rusthuisbe­wo­ners, moet voor rechter verschij­nen: “Maar het gaat finaal om twee beelden... die niet choquerend zijn”

    Een van de vier zorgkundigen die in 2018 betrokken was bij het maken van foto’s van rusthuisbewoners in Villa Rosa in Sint-Truiden zal binnenkort voor de rechter moeten verschijnen. Er stak destijds een storm van verontwaardiging op toen bekend raakte dat choquerende foto’s zouden gedeeld zijn in een besloten WhatsAppgroep. Volgens de voorzitter van Zorgbedrijf Sint-Truiden Pascy Monette (Open Vld) gaat het om twee foto’s die niet choquerend zijn. Wat er juist aan de hand is, zal blijken op het proces dat op 1 maart in de correctionele rechtbank zal plaatsvinden.