Herstelling op Leenhaagstraat.
Volledig scherm
Herstelling op Leenhaagstraat. © RV

Herstelling kabel op de Leenhaagstraat

0 reacties

 1. RECONSTRUCTIE. Hoe Jelle Engelbosch (N-VA) plots de burgemeester van Sint-Truiden werd: “Stap opzij van Veerle was niet duidelijk, maar achterkamerpolitiek? Daar doen we niet aan”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  RECONSTRUC­TIE. Hoe Jelle Engelbosch (N-VA) plots de burgemees­ter van Sint-Trui­den werd: “Stap opzij van Veerle was niet duidelijk, maar achterka­mer­po­li­tiek? Daar doen we niet aan”

  Twee uur lang duurde de extra gemeenteraad over de vroegtijdige vaccinatie van Veerle Heeren (CD&V), maar pas ná de zitting werd duidelijk dat eerste schepen Jelle Engelbosch (N-VA) nu haar burgemeesterssjerp overneemt. “Als coalitie waren we samen overeengekomen dat Heeren best een stapje opzij zet, maar helaas is dat stukje van het verhaal net tussen de plooien gevallen”, reageert Engelbosch. Opluchting voor Vooruit, dat het ontslag van Heeren vroeg, al blijft Groen wél verveeld achter. “Nog te veel vragen eisen een antwoord.” Hieronder een reconstructie van de zitting, en hoe het verder moet.
 2. Vierdeprovincialer Halle VV herleeft en focust op jeugdwerking. Salvin Di Vito: “Ongelofelijk wat we op korte tijd al gerealiseerd hebben”
  voetbal vierde provinciale

  Vierdepro­vin­ci­a­ler Halle VV herleeft en focust op jeugdwer­king. Salvin Di Vito: “Ongelofe­lijk wat we op korte tijd al gereali­seerd hebben”

  Vierdeprovincialer Halle VV maakt zich op voor een nieuwe start. Aanvankelijk wilde men het voetbalveld aan de Elstraat verkavelen, want de ploeg had zogezegd geen toekomst meer. Toen Salvin Di Vito dit hoorde, besloot hij een nieuwe wind doorheen de club te laten waaien. Samen met gelijkgezinden Niels Koninckx en Laurens Knaepen trok hij met zijn ideeën naar secretaris Louis Torsin.
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"