Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © vertommen

Getroffen door waterschade? Stad Zoutleeuw en EcoWerf bieden een oplossing

ZoutleeuwAls u waterschade hebt geleden, bieden de stad Zoutleeuw en EcoWerf u de mogelijkheid om het afval dat ontstaan is ten gevolge van de waterschade kosteloos naar het recyclagepark te brengen. Dit gedurende de periode van 16 tot en met 31 juli.

 1. Staatssecretaris Sammy Mahdi en bewoners asielcentrum Zoutleeuw rapen zwerfvuil op World Cleanup Day: “Het is mooi om te zien dat iedereen zijn steentje wil bijdragen tot een mooie en duurzame wereld”
  PREMIUM
  Zoutleeuw

  Staatsse­cre­ta­ris Sammy Mahdi en bewoners asielcen­trum Zoutleeuw rapen zwerfvuil op World Cleanup Day: “Het is mooi om te zien dat iedereen zijn steentje wil bijdragen tot een mooie en duurzame wereld”

  Staatssecretaris voor Asiel en Migratie, Sammy Mahdi, en bewoners van het Fedasil opvangcentrum te Zoutleeuw verzamelden op zaterdag 18 september zwerfvuil in de buurt. Dit initiatief vindt plaats in het kader van World Clean Up Day. De Staatssecretaris stak zelf de handen uit de mouwen samen met bewoners van het opvangcentrum.
 2. Dolleman die koppel klemreed op E40 en bedreigde met ijzeren staaf wordt eind volgende week bij politie verwacht
  Loppem/Aalter/Kortenaken/Jabbeke

  Dolleman die koppel klemreed op E40 en bedreigde met ijzeren staaf wordt eind volgende week bij politie verwacht

  De agressieve bestuurder die donderdagavond een koppel uit Kortenaken klemreed op de E40 in Loppem en bedreigde met een ijzeren staaf, moet zich eind volgende week aanbieden voor verhoor bij de federale politie in Jabbeke. Beelden van het incident doken vrijdag op en waren ronduit hallucinant. “Hier hadden doden kunnen vallen”, vertelden de slachtoffers aan HLN.
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).