Sinds kort kan u vier cambio deelwagens vinden bij u in de buurt zoals Aen den Hoorn.
Volledig scherm
Sinds kort kan u vier cambio deelwagens vinden bij u in de buurt zoals Aen den Hoorn. © repro bollen

Cambio autodelen ook in Zoutleeuw

ZoutleeuwStaat uw (tweede) wagen vaak stil of hebt u slechts sporadisch een wagen nodig? Overweeg dan zeker eens om te autodelen! Gemakkelijk en goedkoop bovendien. Sinds kort kan u vier cambio deelwagens vinden bij u in de buurt: in de Paardenbrugstraat, Aen den Hoorn, het Mobipunt Halle en in de Asbroekstraat.

 1. Door wateroverlast getroffen Linter krijgt bezoek van minister Verlinden
  Linter

  Door waterover­last getroffen Linter krijgt bezoek van minister Verlinden

  Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) bezocht vrijdag het door wateroverlast getroffen gebied in Linter. Op doorreis naar Luik nam de minister de tijd om poolshoogte te nemen in de Getevallei, die bijzonder zwaar getroffen werd door het noodweer. Zo is zowel de Kleine als Grote Gete buiten haar oevers getreden in Linter. Om de schade aan woningen te beperken, werd in overleg met de VMM (Vlaamse Milieumaatschappij) een bres geslagen in de oever van de Grote Gete in Drieslinter. Dat ontlastte de druk op de Gete zowel in Linter als verder stroomafwaarts. De minister stak de getroffenen een hart onder de riem en nam de tijd om met heel wat inwoners te spreken over de wateroverlast.
 2. Burgemeester terecht fier op inwoners die tal van goederen inzamelden via Linter Helpt
  Linter

  Burgemees­ter terecht fier op inwoners die tal van goederen inzamelden via Linter Helpt

  De burgemeester en het bestuur van Linter is met recht en rede fier op hun inwoners. tijdens de actie Linter Helpt konden inwoners kledij en tal van goederen binnenbrengen in De Linde. Vandaag brengt de burgemeester, na samenspraak met de gouverneur van Luik, Hervé Jamar, deze spullen zelf naar een depot in Sart-Tilmant. Van daaruit zal men de goederen verdelen aan de door de watersnood getroffen inwoners.