Zottegem: De Mercedes kwam enkele honderden meters verder tot stilstand.
Volledig scherm
Zottegem: De Mercedes kwam enkele honderden meters verder tot stilstand. © Frank Eeckhout

Zwalpende bestuurder ramt twee tegenliggers en komt pas 200 meter verder tot stilstand

OombergenOp de N46 in de Zottegemse deelgemeente Oombergen heeft een zwalpende automobilist twee tegenliggers geramd. De man kwam pas 200 meter verderop tot stilstand. Hij werd gewond naar het ziekenhuis gevoerd.

 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. Erwetegem-Drongen eindigt na spektakelmatch onbeslist, AZ’77 Maldegem stunt bij leider Deftinge
  MINIVOETBAL EERSTE NATIONALE

  Erwetegem-Dron­gen eindigt na spektakel­match onbeslist, AZ’77 Maldegem stunt bij leider Deftinge

  De topper in eerste nationale tussen Indulek Erwetegem en Opel Haeck Drongen loste de verwachtingen ruimschoots in. Na een heuse spektakelmatch werd het 8-8. Een sterke opener in 2022 kwam er ook van AZ’77 Maldegem. Dat zorgde voor een stunt door bij leider San Siro Deftinge met 3-4 te winnen. Het was niet de enige verrassing op de eerste speeldag in het nieuwe kalenderjaar, want Sint-Gillis-Waas deelde titelkandidaat Synergie Oudenaarde een stevige uppercut uit: 11-6.