Gunther Opdecam met zijn roman.
Volledig scherm
Gunther Opdecam met zijn roman. © Foto FEL

Zottegemnaar gooit hoge ogen met debuutroman

ZOTTEGEMDuivelsvoetstap, de debuutroman van Zottegemnaar Gunter Opdecam, gooit hoge ogen bij het lezerspubliek. "Er gingen al meer dan 300 exemplaren over de toonbank. Lezers moedigen mij zelfs aan om een tweede boek te schrijven", zegt de auteur.

 1. Koen Vanden Houten hervat met promovendus KSV Sottegem trainingsarbeid: “Op elke positie volwaardig alternatief”
  voetbal Eerste provinciale

  Koen Vanden Houten hervat met promoven­dus KSV Sottegem trainings­ar­beid: “Op elke positie volwaardig alterna­tief”

  Als één van de laatste ploegen in het lange rijtje heeft de kersverse eersteprovincialer KSV Sottegem maandagavond de trainingsarbeid hervat. Op een viertal afwezigen na kon coach Koen Vanden Houten op al zijn manschappen rekenen. De Egmontjongens wijzigden amper iets aan de kern die vorig seizoen een verbeten strijd om de titel uitvocht tegen DT Borsbeke. Uiteindelijk trokken beide ploegen aan het langste eind en treffen ze elkaar in het eerste competitietreffen al opnieuw.
 1. Archeologisch onderzoek vertraagt woonproject Velzeke: “Heel jammer met zoveel mensen op wachtlijst”
  Zottegem

  Archeolo­gisch onderzoek vertraagt woonpro­ject Velzeke: “Heel jammer met zoveel mensen op wachtlijst”

  Archeologisch onderzoek zorgt ervoor dat het sociaal woonproject aan de Zwartestraat in Velzeke heel wat vertraging oploopt. “De werken zouden van start gaan in het najaar van 2021. Vandaag steekt er echter nog geen spade in de grond. De grote vertraging is zeer jammer, zeker als je weet dat in Vlaanderen 182.000 mensen wachten op een sociale woning", zegt Vlaams Parlement Kurt De Loor (Vooruit).
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.