Illustratiebeeld - Het experiment met het paintballgeweer heeft tot een veroordeling geleid.
Volledig scherm
Illustratiebeeld - Het experiment met het paintballgeweer heeft tot een veroordeling geleid. © shutterstock

Werkstraf voor jongeman die met paintballgeweer schiet tijdens ruzie

Zottegemnaar J.D. (23) zal twee keer nadenken als hij nog eens wil experimenteren met een paintballgeweer. Op 21 juni 2017 wilde hij testen hoeveel pijn het doet als je ermee op iemands achterwerk schiet, maar het experiment liep uit de hand. De rechter legt hem een werkstraf op. 

0 reacties

 1. Koen Vanden Houten en SV Sottegem hervatten zaterdag trainingsarbeid: “Willen we klaar zijn, dan moeten we nu wel beginnen”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Koen Vanden Houten en SV Sottegem hervatten zaterdag trainings­ar­beid: “Willen we klaar zijn, dan moeten we nu wel beginnen”

  Als één van de eerste clubs in onze regio hervat tweedeprovincialer SV Sottegem zaterdagochtend de trainingen met het oog op volgend seizoen. Na een seizoen met amper competitievoetbal en trainingsarbeid vindt de technische staf van de traditieclub, die volgend jaar honderd jaar bestaat, het de hoogste tijd om met de spelersgroep aan de slag te gaan. “Na een jaar stilstand kunnen we het ons niet veroorloven om pas in juli te beginnen met op te bouwen. We moeten nu de funderingen leggen”, meent coach Koen Vanden Houten. SV Sottegem wil dit seizoen meestrijden voor de prijzen.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”