Aangeboden door Oombergen
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Bij het ongeval raakte één inzittende gewond.
Volledig scherm
Bij het ongeval raakte één inzittende gewond. © Frank Eeckhout

Vrouw gewond bij kop-staartaanrijding aan kruispunt Vosken

OombergenBij een kop-staartaanrijding met drie wagens aan kruispunt Vosken in Oombergen raakte één vrouw gewond. Zij werd naar het ziekenhuis in Zottegem gebracht.

  1. Blessureleed houdt het SV Sottegem van coach Vanden Houten voorlopig niet tegen: “Zes op zes is beste start sinds jaren”
    VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

    Blessure­leed houdt het SV Sottegem van coach Vanden Houten voorlopig niet tegen: “Zes op zes is beste start sinds jaren”

    Met het langdurig uitvallen van Levi Casteur en Brecht Hellebaut kreeg tweedeprovincialer SV Sottegem twee zware opdoffers te verwerken in de voorbereiding. Toch vond coach Koen Vanden Houten met het nodige puzzelwerk snel stabiliteit in zijn team. Bij het begin van de competitie zijn de resultaten alvast veelbelovend. Ondanks drie rode kaarten won Sottegem de openingsmatch tegen Eine en afgelopen weekend ging Edeboys voor de bijl met het kleinste verschil.