De 33-jarige vrouw raakte levensgevaarlijk gewond maar haar toestand is ondertussen stabiel.
Volledig scherm
De 33-jarige vrouw raakte levensgevaarlijk gewond maar haar toestand is ondertussen stabiel. © Frank Eeckhout

Vrouw (33) even in levensgevaar na klap tegen elektriciteitspaal

Sint-Goriks-OudenhoveIn de Langendries in Sint-Goriks-Oudenhove is een 33-jarige vrouw uit Zottegem maandagavond met haar wagen tegen een elektriciteitspaal gereden. Het slachtoffer was even in levensgevaar maar haar toestand is ondertussen stabiel.

  1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

    Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

    Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
  2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

    Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
  1. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
    Play

    Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"

  2. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
    Play

    Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York