De voetbaltopper ontaardde na het laatste fluitsignaal.
Volledig scherm
De voetbaltopper ontaardde na het laatste fluitsignaal. © RV

Voetbaltopper uit 2018 wordt voor rechter beslist: speler die tegenstander neusbreuk slaat, riskeert 4 maanden cel

Strijpen/SmetledeEen uit de hand gelopen voetbaltopper uit vierde provinciale tussen Racing Strijpen en FC Smetlede wordt op 10 mei voor de strafrechtbank in Oudenaarde beslist. Een speler van Strijpen, die ervan verdacht wordt zijn tegenspeler en neusbreuk te hebben geslagen, riskeert vier maanden celstraf. “Wij gaan voor de vrijspraak”, zegt meester Lieven Pluym stellig.

 1. Filip Morre (58) van Pasta en Blues mist nog iets bij de heropening van zijn terras: “Met een akoestisch concert zou het helemaal af zijn”
  PREMIUM
  Grotenberge

  Filip Morre (58) van Pasta en Blues mist nog iets bij de heropening van zijn terras: “Met een akoestisch concert zou het helemaal af zijn”

  Filip Morre (58) van Pasta en Blues in Grotenberge telt af naar de heropening van de terrassen op 8 mei. In lockdown bereidde de horecapaus van Zottegem afhaalgerechten maar het gemis om achter de toog te staan was toch heel groot. Vanaf zaterdag kan hij opnieuw ruim 150 gasten ontvangen op zijn terras. “Maar een live-act mag niet", zucht Filip.
 1. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing

 2. Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij
  Play

  Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij