Diego en Tamara: "Er worden te veel onwaarheden over ons verteld”.
Volledig scherm
Diego en Tamara: "Er worden te veel onwaarheden over ons verteld”. © Frank Eeckhout

Uitbaters cafetaria Bevegemse Vijvers eisen eerherstel

Eerherstel. Dat is wat Diego Van Lierde en Tamara Ver Eenooghe willen. Het koppel baatte de cafetaria in de Bevegemse Vijvers uit en is er conciërge. “Het AGB heeft ons door het slijk getrokken en onwaarheden verspreid. Wij trekken naar de rechtbank en eisen een schadevergoeding en eerherstel", vertellen Diego en Tamara met een krop in de keel.

0 reacties

 1. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.
 2. Nu ook ontmoetingscentrum Strijpen vernieuwd: “Het sociale leven komt gelukkig weer op gang”
  Zottegem

  Nu ook ontmoe­tings­cen­trum Strijpen vernieuwd: “Het sociale leven komt gelukkig weer op gang”

  Het stadsbestuur van Zottegem zet de opwaardering van de stedelijke ontmoetingscentra verder. Na de renovatie van het OC in Velzeke begin dit jaar, werd het OC van Strijpen grondig vernieuwd. “Nu het verenigingsleven herneemt, zijn dit belangrijke centra waar talloze verenigingen, scholen en inwoners terecht kunnen voor culturele en sociale activiteiten", zegt schepen van Patrimonium Evelien De Both (N-VA).