Het huis waar de man is aangetroffen.
Volledig scherm
Het huis waar de man is aangetroffen. © Ronny De Coster

Uitbater B&B in Zottegem dood aangetroffen: echtgenote verdacht van moord, dochter vrijgelaten

De uitbater (61) van een bed & breakfast in Zottegem is zondagavond dood aangetroffen in zijn woning. De vrouw van slachtoffer wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter op verdenking van moord. Dat werd vernomen bij de Oudenaardse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen. Haar dochter mocht beschikken na verhoor. De feiten kaderen volgens de eerste vaststellingen binnen intrafamiliaal geweld. 

0 reacties

 1. HUIZEN VAN VERTROUWEN. Kledingzaak Labaere: “We floreren meer dan ooit, maar stoppen met de verhuur van kostuums”
  PREMIUM
  Zottegem

  HUIZEN VAN VERTROUWEN. Kleding­zaak Labaere: “We floreren meer dan ooit, maar stoppen met de verhuur van kostuums”

  Kledingzaak Labaere is een naam als een klok tot ver buiten Zottegem. “Dankzij de immense keuze in diverse prijsklassen komen veel mannen van over het hele land hun trouwpak bij ons kopen”, zegt huidig zaakvoerder Filip Labaere (54). In de bijna 160 jaar dat de zaak bestaat, blijven persoonlijke service en vakmanschap hun troeven. Al moet ook een ‘huis van vertrouwen’ met zijn tijd mee. Zo zijn er heel wat veranderingen op til.
 2. Van een maïsdoolhof tot een dancefestival: onze weekendtips voor de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van een maïsdool­hof tot een dancefesti­val: onze weekend­tips voor de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

  Het belooft komend weekend weer prachtig weer te worden. Ideale omstandigheden dus voor een gezellig uitje met de hele familie. Wij steken een handje toe en lijsten vijf tips op voor activiteiten op zaterdag 6 en zondag 7 augustus in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen. Zin om met de kinderen te verdwalen in een maïsdoolhof, of uit de bol te gaan tijdens een dancefestival? Het kan dit weekend allemaal.