De rechtbank in Oudenaarde.
Volledig scherm
De rechtbank in Oudenaarde. © Ronny De Coster

Twintiger slaat caféganger kaakbreuk: “Het zag er niet zo erg uit”

ZottegemEr hangt een 22-jarige man uit Zottegem een celstraf van vier maanden en een boete van 800 euro boven het hoofd. De twintiger zou in de nacht van 10 op 11 februari 2018 op café een man een kaakbreuk geslagen hebben. “Het slachtoffer zei enkel dat hij wat pijn had aan zijn kaak.”

 1. Jasper Heymans zet met SV Sottegem deur richting promotie opnieuw open: “Zondag tweede poging om het af te maken”
  Eindronde tweede provinciale

  Jasper Heymans zet met SV Sottegem deur richting promotie opnieuw open: “Zondag tweede poging om het af te maken”

  SV Sottegem is er op een week tijd in geslaagd om de mokerslag van de titelmatch op Borsbeke te verteren. In de al bij al makkelijk gewonnen einderondematch tegen het afscheidnemende Burst toonden de troepen van Koen Vanden Houten hun veerkracht. Zondag kan Sottegem de klus helemaal klaren bij winst voor eigen volk tegen Denderleeuw. Omdat er opnieuw een massa volk verwacht wordt, is de club met een voorverkoop gestart.
 2. Van een ontspannende wellness tot een leuke film: met deze 7 leuke moederdagtips in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen zet jij jouw mama extra in de bloemetjes
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van een ontspannen­de wellness tot een leuke film: met deze 7 leuke moederdag­tips in de Dender­streek en de Vlaamse Ardennen zet jij jouw mama extra in de bloemetjes

  Het is bijna 8 mei en dat betekent dat Moederdag weer voor de deur staat. Heb jij al een idee hoe jij jouw mama dit jaar wil verrassen? Of ben je nog op zoek naar het ideale cadeau of uitstapje voor je moeder? Dan helpen onze moederdagtips in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen je vast op weg. Van een ontspannende wellness in Oudenaarde tot een leuke film in Geraardsbergen: Met deze zeven tips zet jij je mama extra in de bloemetjes.
 3. Forza Ninove viert één jaar Vlaams Huis met kopman Guy D’haeseleer: “De Ninovieter heeft de kans om het cordon te breken. Nog 650 stemmen winnen en dan zijn we er”
  PREMIUM
  Ninove

  Forza Ninove viert één jaar Vlaams Huis met kopman Guy D’haeseleer: “De Ninovieter heeft de kans om het cordon te breken. Nog 650 stemmen winnen en dan zijn we er”

  Forza Ninove viert dit weekend het eenjarig bestaan van het Vlaams Huis, haar eigen café in de Pamelstraat. We blikken met kopman Guy D’haeseleer terug op het voorbije jaar en kijken ook vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2024, het jaar waarin alle ogen op Ninove gericht zullen zijn en waarin D’haeseleer hoopt om met een volstrekte meerderheid aan de macht te komen in Ninove.
 4. Groen licht voor restauratie beiaard en beiaardtoren Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartkerk
  Zottegem

  Groen licht voor restaura­tie beiaard en beiaardto­ren On­ze-Lie­ve-Vrouw-Hemelvaart­kerk

  Vlaams minister van Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele zet het licht op groen voor de restauratie van de beiaard en -toren van de Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartkerk in Zottegem. De Vlaamse overheid kent hiervoor een premie van 610.992,14 euro toe. “De OLV-Hemelvaartkerk is een beeldbepalend monument in de stad. Graaf Lamoraal van Egmont liet vijf jaar voor zijn dood een praalgraf bouwen in deze kerk", weet minister Diependaele.