Frank Eeckhout
Volledig scherm
Frank Eeckhout © Het huis in de Potaardestraat in Erwetegem waar de homejacking plaatsvond.

Twee tieners aangehouden voor brutale home invasion

De twee verdachten van de home-invasion dinsdagavond in  de Zottegemse deelgemeente Erwetegem verschenen donderdag voor de onderzoeksrechter in Oudenaarde. Ze werden beiden aangehouden. Het gaat om een 19-jarige man met de Marokkaanse nationaliteit en een 18-jarige man met de Belgische nationaliteit.

8 reacties

 • Pascal Buyens

  2 jaar geleden
  Het gerecht gaat hier niks aan doen, eens een duidelijk voorbeeld stellen zal er niet inzitten,
 • jo vandenberghe

  2 jaar geleden
  Eens een voorbeeld stellen met die twee en 20 jaar opsluiten.
 • Daniel Wouters

  2 jaar geleden
  Het trauma voor deze vrouw en haar twee kleinkinderen is enorm en zal nooit meer verdwijnen het verander deze mensen hun leven voorgoed,hopelijk worden deze jeugdige daders streng gestraft want hun mentaliteit is walgelijk laat de gevangenisstraf ook op hen een blijvend ervaring zijn een oog voor een oog is niet teveel gevraagd.
 • Rachid Melki

  2 jaar geleden
  Goed werk van politie. Nu 6 maanden cel en ze zullen wel hun lesje geleerd hebben !
 • Rudy Fosselle

  2 jaar geleden
  Hoogstens een paar maanden enkelband . Waarbij ze 's morgens tussen 8 en 12 mogen gaan en staan waar ze ook maar willen. Hangt af van de (pro deo) advocaten. Kan ook niets worden: dan waren ze verward of zoiets.
 1. Van Ohne tot Tarra: in deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen winkel je verpakkingsvrij
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van Ohne tot Tarra: in deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen winkel je verpak­kings­vrij

  Mei Plasticvrij is een campagne waarbij je wordt aangespoord om heel de maand mei zo weinig mogelijk plastic en ander afval te verzamelen. Door je eigen afvalberg te verkleinen draag je je steentje bij aan het milieu. Om je extra te motiveren zochten wij 9 leuke zaken in Oost-Vlaanderen voor je op die zich bewust zijn van de afvalproblematiek. Van Ohne in Aalst tot Tarra in Dendermonde: Met deze 10 winkels in Oost-Vlaanderen hou jij de maand mei plasticvrij.