Zottegem: Vanaf 3 november schakelt het zwembad terug over naar een normale werking.
Volledig scherm
Zottegem: Vanaf 3 november schakelt het zwembad terug over naar een normale werking. © Frank Eeckhout

Stedelijk zwembad vanaf 3 november naar normale openingsuren: “Reglement voor private lesgevers in de maak”

ZottegemDe versoepelingen na de vaccinatiecampagne indachtig, zal ook het Zottegemse stedelijk zwembad binnenkort terugkeren naar de normale openingsuren. “Vanaf 3 november zal het zwembad opnieuw vrij toegankelijk zijn voor baantjeszwemmen en publiekzwemmen,” meldt schepen van Sport Brecht Cassiman (N-VA).

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Herman De Croo en Françoise Desguin vieren 60 jaar huwelijk: “Zonder mij kan hij nog altijd zijn plan niet trekken”
  PREMIUM
  Brakel

  Herman De Croo en Françoise Desguin vieren 60 jaar huwelijk: “Zonder mij kan hij nog altijd zijn plan niet trekken”

  Minister van Staat Herman De Croo (84) en Françoise Desguin (82) hebben dit weekend hun zestigste huwelijksverjaardag gevierd. Dat deden ze thuis met de kinderen en kleinkinderen. Maar eerst viel hen in de gemeentelijke sporthal een feestelijke ontvangst te beurt, mét twee zingende schepenen. “Het geheim van onze sterke relatie? Elkaar met kleine dingen tonen dat je elkaar graag ziet”, verklapt mevrouw De Croo. En voor Françoise ook... het koffiezetapparaat volledig klaarzetten als ze even weg is.