Onlangs verkreeg Tennis- en Padelclub Zottegem een bouwvergunning voor de uitbreiding van de bestaande tennishal met een nieuw clubhouse.
Volledig scherm
Onlangs verkreeg Tennis- en Padelclub Zottegem een bouwvergunning voor de uitbreiding van de bestaande tennishal met een nieuw clubhouse. © Frank Eeckhout

Stad geeft renteloze lening aan Tennis- en Padelclub Zottegem voor bouw clubhouse

Voor de bouw van een nieuw clubhouse heeft Tennis- en Padelclub Zottegem van de stad een renteloze lening van 150.000 euro gekregen. 

0 reacties

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.