Op dit terrein in Keistraat wil Regomef een slibverwerkingsbedrijf neerpoten.
Volledig scherm
Op dit terrein in Keistraat wil Regomef een slibverwerkingsbedrijf neerpoten. © Frank Eeckhout

Slibverwerkingsbedrijf dient nieuwe aanvraag in: buurt start nieuwe petitie

GrotenbergeSlibverwerkingsbedrijf Regomef heeft een nieuwe vergunning aangevraagd voor het bouwen van een fabriek in de Keistraat in Grotenberge. Twee eerdere aanvragen stuitten al op een weigering van de provincie en van het Zottegemse stadsbestuur. Buurtbewoners zijn opnieuw met een petitie gestart.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Van Delicioso tot Cream&Crunch: In deze 10 ijssalons in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen smul jij deze zomer een verfrissend ijsje
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van Delicioso tot Cream&Crunch: In deze 10 ijssalons in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen smul jij deze zomer een verfris­send ijsje

  De zon staat weer wat vaker aan de hemel en de avonden worden warmer. Dat betekent dat het ijsjesseizoen aangebroken is! Verfrissende fruitsmaken of heerlijke roomsmaken? Van Delicioso in Erpe-Mere tot Cream&Crunch in Zottegem: in deze 10 ijssalons in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen smul jij deze zomer van een heerlijk verfrissend ijsje.