De Welzijnstraat telt vele gebreken.
Volledig scherm
De Welzijnstraat telt vele gebreken. © Frank Eeckhout

Saga rond Welzijnstraat blijft duren: “Stadsbestuur negeert bewoners en school”

ZottegemDe saga rond de heraanleg van de Welzijnstraat in de Zottegemse wijk Bevegem blijft duren. “Al jaren staat de heraanleg van onze straat op het programma. Toch komt er maar geen schot in de zaak. Zelfs onze vragen en meldingen over de toestand van het wegdek blijven onbeantwoord", zeggen de buurtbewoners.

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. #REDCHALLENGE Van wimpels en vlaggen tot dansende kinderen en King Kevin: Zottegem kleurt rood-geel-zwart na uitdaging van Matz Sels
  Play

  #REDCHAL­LEN­GE Van wimpels en vlaggen tot dansende kinderen en King Kevin: Zottegem kleurt rood-geel-zwart na uitdaging van Matz Sels

  Zottegem kleurde vrijdag zwart-geel-rood voor de ‘Red Challenge’ van VTM Nieuws en hln.be. Niemand minder dan Matz Sels daagde de inwoners uit om alles uit de kast te halen om het Belgisch voetbalelftal aan te moedigen. Aan het enthousiasme van de Zottegemnaren te zien, worden de Duivels Europees kampioen. Vlaggen en wimpels wapperen in de straten, in de scholen heerst een duivelsgekte en de zorgsector staat als één team achter de Romelu Lukaku en co. Zelfs de oudere inwoners van de Egmontstad gaan compleet uit de bol.