Zottegem: Zohra.
Volledig scherm
Zottegem: Zohra. © RV

Rock Zottegem mikt op jongeren met ijzersterke DJ-stage

ZottegemRock Zottegem pakt deze editie uit met een large DJ-stage en een ijzersterke line-up. “Onze DJ-stage kreeg de naam ‘La Moral’ mee en host een pak goeie DJ’s. Dit jaar hebben we extra  geïnvesteerd om ook het jongere festivalpubliek te kunnen bekoren”, laat organisator Karl De Loor weten.

 1. Een festivalpintje voor minder dan 3 euro: kan het nog? “Onze bierprijs blijft al voor het derde jaar ongewijzigd”
  PREMIUM
  Festivals

  Een festival­pin­tje voor minder dan 3 euro: kan het nog? “Onze bierprijs blijft al voor het derde jaar ongewij­zigd”

  8,30 euro voor een halve liter bier en 10 euro voor een klein broodje: dat waren de prijzen op Core afgelopen weekend. Festivalgangers met een grote appetijt betalen zich deze zomer blauw aan eten en drinken bovenop hun duurder geworden entreeticket. De prijzen komen in de buurt van die in strandbars in Knokke-Zoute, maar dan zonder het comfort van een mooi glas, een comfortable loungestoel en een parasol. Zijn er nog festivals waar een biertje minder dan 3 euro kost? We zochten het uit.
 2. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  13

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.