Zottegem: Maïskip met waterzooi, gekonfijte aardappel en seizoengroentjes overgoten met een bruin sausje
Volledig scherm
PREMIUM
Zottegem: Maïskip met waterzooi, gekonfijte aardappel en seizoengroentjes overgoten met een bruin sausje © Frank Eeckhout

RESTOTIP. Two Cooks: culinair genieten in het hart van de Vlaamse Ardennen

Zottegem‘Two Cooks’ Gunther Taelman en Olivier Jolie brengen royale en verzorgde gerechten die nooit teleurstellen, schrijft Gault&Millau over het restaurant in de voor Ronde van Vlaanderen-liefhebbers iconische Paddestraat in Velzeke. 14/20 is een erg aardige score. Benieuwd als we zijn, gingen we dat eens uitproberen. Lees al onze restotips hier

  1. Twee jaar na ongeval met vluchtmisdrijf draait slachtoffer op voor gerechtskosten: “De wereld op zijn kop”
    Zottegem

    Twee jaar na ongeval met vluchtmis­drijf draait slachtof­fer op voor gerechts­kos­ten: “De wereld op zijn kop”

    Een dronken bestuurster die de etalage van je winkel aan flarden rijdt en bij het wegvluchten ook nog eens drie wagens ramt. Duidelijker kan het niet zijn bij wie de fout van het ongeval ligt. Maar door een strijd tussen de verzekeringen heeft het slachtoffer twee jaar later nog geen cent gezien. “Integendeel, ik draai zelfs op voor de gerechtskosten", vloekt Bernard Deneubourg.