Het regenboogzebrapad in Zottegem.
Volledig scherm
Het regenboogzebrapad in Zottegem. © RV

Regenboogzebrapad als signaal tegen zinloos geweld, homofobie en transfobie

ZottegemMet de aanleg van een regenboogzebrapad geeft het stadsbestuur een duidelijk signaal tegen zinloos geweld, homofobie en transfobie. “Om aan elke Zottegemnaar en aan elke bezoeker van het stadscentrum deze boodschap mee te geven, koos het stadsbestuur voor een locatie waar iedereen veel passeert: de Heldenlaan", klinkt het.

 1. Koen Vanden Houten en SV Sottegem hervatten zaterdag trainingsarbeid: “Willen we klaar zijn, dan moeten we nu wel beginnen”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Koen Vanden Houten en SV Sottegem hervatten zaterdag trainings­ar­beid: “Willen we klaar zijn, dan moeten we nu wel beginnen”

  Als één van de eerste clubs in onze regio hervat tweedeprovincialer SV Sottegem zaterdagochtend de trainingen met het oog op volgend seizoen. Na een seizoen met amper competitievoetbal en trainingsarbeid vindt de technische staf van de traditieclub, die volgend jaar honderd jaar bestaat, het de hoogste tijd om met de spelersgroep aan de slag te gaan. “Na een jaar stilstand kunnen we het ons niet veroorloven om pas in juli te beginnen met op te bouwen. We moeten nu de funderingen leggen”, meent coach Koen Vanden Houten. SV Sottegem wil dit seizoen meestrijden voor de prijzen.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije