Bij SanoRice vond maandagavond een grootschalige rampoefening plaats.
Volledig scherm
Bij SanoRice vond maandagavond een grootschalige rampoefening plaats. © Frank Eeckhout

Rampoefening bij rijstwafelproducent SanoRice

Bij rijstwafelproducent SanoRice in Zottegem vond maandagavond een grootschalige veiligheidsoefening plaats. Meer dan 100 personen namen deel aan deze multidisciplinaire oefening: de politie, de brandweer, het AZ Sint-Elisabeth, het Rode Kruis Vlaanderen, de bevoegde stadsdiensten, figuranten van de Veiligheidsschool KA Geraardsbergen en een 35-tal medewerkers van SanoRice.

 1. Chef van ‘De Vijf Seizoenen’ opvallend begripvol: “Als specialisten oordelen dat heropening van horeca dit jaar niet meer mag, kunnen we die raad maar beter opvolgen”
  Brakel

  Chef van ‘De Vijf Seizoenen’ opvallend begripvol: “Als specialis­ten oordelen dat heropening van horeca dit jaar niet meer mag, kunnen we die raad maar beter opvolgen”

  Het ziet er niet naar uit dat de horeca dit jaar nog zal opengaan, zo zeggen verschillende experts. Is het terecht dat de heropening van de horeca wellicht niet meer voor dit jaar is? “Ik heb dit zien aankomen en kan het eigenlijk ook wel begrijpen”, reageert Jonas Haegeman, die samen met zijn zus Laurence het bekende restaurant De Vijf Seizoenen in Brakel uitbaat.
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas