De fietssnelweg komt langs spoorlijn L122 tussen Snijdreefken in Elene en de Provinciebaan op de grens van Zottegem met Oosterzele.
Volledig scherm
De fietssnelweg komt langs spoorlijn L122 tussen Snijdreefken in Elene en de Provinciebaan op de grens van Zottegem met Oosterzele. © rv

Provincie investeert 365.000 euro in fietssnelweg in Zottegem

ZottegemDe provincie Oost-Vlaanderen werkt aan de verdere ontwikkeling van de fietssnelweg F417 van Zottegem naar Gent. Binnenkort gaat de schop in de grond langs spoorlijn L122 tussen Snijdreefken in Elene en de Provinciebaan op de grens van Zottegem met Oosterzele. Het gaat om een investering van 365.000 euro.

 1. Internationaal gewaardeerde kunstenaar Johan Tahon (55) exposeert in Oudenaarde: “Ik zal nooit vergeten dat hier mijn springplank heeft gestaan”
  PREMIUM
  Oudenaarde/Zwalm/Menen

  Internatio­naal gewaardeer­de kunstenaar Johan Tahon (55) exposeert in Oudenaarde: “Ik zal nooit vergeten dat hier mijn spring­plank heeft gestaan”

  Zijn rijzige beelden staan in grote musea over heel de wereld, maar toch is Johan Tahon (55) zò gelukkig dat hij de komende maanden mag exposeren in het stadhuis van Oudenaarde, vlak bij het cafeetje waar alles dik twintig jaar geleden begon. Hoe kunstpaus Jan Hoet toen zelfs prins Laurent inschakelde om de toenmalige burgemeester van Oudenaarde over de brug te halen, vertelt de kunstenaar zelf.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?