Ter hoogte van de kruispunten Godveerdegemstraat met de Jasmijnstraat en Tweekerkenstraat werd een grote rotonde gecreëerd.
Volledig scherm
Ter hoogte van de kruispunten Godveerdegemstraat met de Jasmijnstraat en Tweekerkenstraat werd een grote rotonde gecreëerd. © Frank Eeckhout

Proefopstelling aan Godveerdegemstraat blijft ook na opening spoorwegtunnel

Ook de na de opening van de spoorwegtunnel in de Erwetegemstraat in Zottegem blijft de proefopstelling ter hoogte van de Jasmijnstraat, Tweekerkenstraat en Godveerdegemstraat behouden. De spoorwegtunnel gaat open op vrijdag 29 november.

1 reactie

 • Sabine Van de Kerkhove

  2 jaar geleden
  En leer ze eens dat je kan doorrijden en ritsend invoegen richting Zottegem, want velen staan daar echt te sukkelen. Waardoor er dan helemaal geen doorstromend verkeer is maar een totale opstopping.
 1. #REDCHALLENGE Van wimpels en vlaggen tot dansende kinderen en King Kevin: Zottegem kleurt rood-geel-zwart na uitdaging van Matz Sels
  Play

  #REDCHAL­LEN­GE Van wimpels en vlaggen tot dansende kinderen en King Kevin: Zottegem kleurt rood-geel-zwart na uitdaging van Matz Sels

  Zottegem kleurde vrijdag zwart-geel-rood voor de ‘Red Challenge’ van VTM Nieuws en hln.be. Niemand minder dan Matz Sels daagde de inwoners uit om alles uit de kast te halen om het Belgisch voetbalelftal aan te moedigen. Aan het enthousiasme van de Zottegemnaren te zien, worden de Duivels Europees kampioen. Vlaggen en wimpels wapperen in de straten, in de scholen heerst een duivelsgekte en de zorgsector staat als één team achter de Romelu Lukaku en co. Zelfs de oudere inwoners van de Egmontstad gaan compleet uit de bol.
 2. Boeren voelen zich aan handen en voeten gebonden door plannen Vlaams Gewest: “Meer dan 400 hectare landbouwgrond bedreigd”
  Oosterzele/Erpe-Mere/Lede/Wetteren/Sint-Lievens-Houtem/Zottegem/Herzele

  Boeren voelen zich aan handen en voeten gebonden door plannen Vlaams Gewest: “Meer dan 400 hectare landbouw­grond bedreigd”

  Landbouwbedrijven uit Oosterzele, Erpe-Mere, Lede, Wetteren, Sint-Lievens-Houtem, Zottegem en Herzele vrezen voor hun voortbestaan door de plannen van het Vlaams Gewest om het gebied Kottembos in te kleuren als ‘natuurverwervingsgebied’. Meer dan 410 hectare krijgt een andere bestemming.