Ter hoogte van de kruispunten Godveerdegemstraat met de Jasmijnstraat en Tweekerkenstraat werd een grote rotonde gecreëerd.
Volledig scherm
Ter hoogte van de kruispunten Godveerdegemstraat met de Jasmijnstraat en Tweekerkenstraat werd een grote rotonde gecreëerd. © Frank Eeckhout

Proefopstelling aan Godveerdegemstraat blijft ook na opening spoorwegtunnel

Ook de na de opening van de spoorwegtunnel in de Erwetegemstraat in Zottegem blijft de proefopstelling ter hoogte van de Jasmijnstraat, Tweekerkenstraat en Godveerdegemstraat behouden. De spoorwegtunnel gaat open op vrijdag 29 november.

1 reactie

 • Sabine Van de Kerkhove

  3 jaar geleden
  En leer ze eens dat je kan doorrijden en ritsend invoegen richting Zottegem, want velen staan daar echt te sukkelen. Waardoor er dan helemaal geen doorstromend verkeer is maar een totale opstopping.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.