Zottegem: Open Vld stelt voor om via bizLocator een overzicht ter beschikking te stellen van leegstaande handelspanden en bedrijfsruimtes.
Volledig scherm
Zottegem: Open Vld stelt voor om via bizLocator een overzicht ter beschikking te stellen van leegstaande handelspanden en bedrijfsruimtes. © Frank Eeckhout

Open Vld: “Met BizLocator leegstaande handelspanden nog meer invullen”

ZottegemOppositiepartij Open Vld vindt dat het stadsbestuur alle mogelijk tools moet aanpakken om de leegstand in het centrum aan te pakken. “We stellen voor om hiervoor samen te werken met bizLocator", zegt gemeenteraadslid Sven Mornie. 

  1. ASSISEN. Poetsvrouw van koppel getuigt: “Dirk stond op geen enkele foto thuis, enkel Christel en haar dochter Silke”
    PREMIUM
    Zottegem

    ASSISEN. Poetsvrouw van koppel getuigt: “Dirk stond op geen enkele foto thuis, enkel Christel en haar dochter Silke”

    Op de laatste dag van het proces van de B&B-moord in Zottegem werden in de loop van donderdagvoormiddag nog enkele moraliteitsgetuigen gehoord. Zo kwamen de eerste man van verdachte Christel Troffaes (60), de poetsvrouw van het koppel en de beste vriendin van Silke aan het woord. Er kwam vooral bevestiging van wat iedereen al wist: Dirk dronk overmatig veel en trok zich weinig aan van zijn gezin, Christel was een chaotische en impulsieve vrouw die klaarstond voor haar dochter, maar ook bij haar werd drank hoe langer hoe meer een probleem.