Op pietenzoektocht door Velzeke en Leeuwergem.
Volledig scherm
Op pietenzoektocht door Velzeke en Leeuwergem. © RV

Op Pietenzoektocht door Velzeke en Leeuwergem

Velzeke-LeeuwergemVrije Basisschool De Vlinder, De Linde en Het Leeuwke hebben samen een Pietenzoektocht uitgestippeld door Velzeke en Leeuwergem.

 1. Saturnus Michelbeke doet nu toch voort in Liga A: “Premier De Croo heeft onze club gered”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Saturnus Michelbeke doet nu toch voort in Liga A: “Premier De Croo heeft onze club gered”

  Saturnus Michelbeke verdwijnt dan toch niet uit de Liga A van het vrouwenvolleybal. Nadat de club vorige week aankondigde dat de ploeg er vanaf volgend seizoen mee ophoudt op het hoogste niveau, schakelde ondervoorzitter en huidig premier Alexander De Croo een versnelling hoger. In een mum van tijd werd er versterking gevonden voor het huidige bestuur en gaven de hoofdsponsors hun engagement. De zaalproblemen dienen pas eind 2022 opgelost te zijn, zodat Saturnus voort kan doen. Op korte termijn zit de club nu met de speelsters samen. Die werden na de training van gisterenavond op de hoogte gebracht van het goede nieuws.
 1. Fuifzaal van Bevegemse Vijvers wordt vaccinatiecentrum voor inwoners van Zottegem, Brakel en Oosterzele: “Alom bekend en vlot toegankelijk”
  Zottegem/Oosterzele/Brakel

  Fuifzaal van Bevegemse Vijvers wordt vaccinatie­cen­trum voor inwoners van Zottegem, Brakel en Oosterzele: “Alom bekend en vlot toeganke­lijk”

  Inwoners van Zottegem, Oosterzele en Brakel worden in de fuifzaal op de site van de Bevegemse Vijvers in Zottegem verwacht voor hun vaccin. “We kiezen voor de fuifzaal omdat alles daar op het gelijkvloers is en daardoor vlot toegankelijk, ook voor minder mobiele mensen,” duidt de Zottegemse burgemeester Jenne De Potter (CD&V).
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen