Zottegem: Kathleen Ockerman
Volledig scherm
PREMIUM
Zottegem: Kathleen Ockerman © n

Ondanks invaliditeit van 66 procent blijft Kathleen (49) deeltijds werken: "Anders verlies ik nog eens 3.000 euro per jaar. En ik ben er al meer dan 4.000 kwijt"

ZottegemZonder krukken kan Kathleen Ockerman (49) nog amper uit de voeten, maar toch blijft de vrouw kranig doorwerken. Met krukken en deeltijds weliswaar omdat ze een fulltime job niet meer aankan. “Ik ben mijn werkgever dankbaar dat ik elke week nog 11 uren mag werken. Ik heb het sociaal contact en de centen nodig", vertelt Kathleen.

  1. Van een zaterdag vol Belgische muziek tot een expo rond verloren bezittingen uit concentratiekampgevangenen: onze tips voor dit weekend in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
    PREMIUM
    Regio

    Van een zaterdag vol Belgische muziek tot een expo rond verloren bezittin­gen uit concentra­tie­kamp­ge­van­ge­nen: onze tips voor dit weekend in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

    Geen zin om komend weekend binnen te blijven? En heb je nog geen plannen op zaterdag 4 en zondag 5 februari? Wij helpen je graag verder met vijf leuke tips uit de Denderstreek en Vlaamse Ardennen. Van een zaterdag vol Belgische muziek in Ronse tot een reizende expo rond verloren bezittingen van concentratiekampgevangenen in Geraardsbergen.