Tuur zit voorlopig nog elke dag nog vijf uur op de schoolbus.
Volledig scherm
PREMIUM
Tuur zit voorlopig nog elke dag nog vijf uur op de schoolbus. © Wim Naert

Ondanks beloftes minister Lydia Peeters: Tuur en Noa nog steeds elke dag vijf uur op schoolbus

ZottegemOndanks beloftes van Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters zaten Tuur Van der Steen (14) en Noa Snel (12) uit Zottegem ook maandag nog uren op de schoolbus. “Gelukkig is Tuur niet op de hoogte van de belofte van de minister, want dat zou de situatie alleen maar erger maken. Hopelijk komt er eind deze maand alsnog een oplossing”, zegt mama Sara.

 1. Zottegem loopt storm voor promotiematch tegen Denderleeuw: “Al 800 tickets in voorverkoop de deur uit”
  Eindronde tweede provinciale

  Zottegem loopt storm voor promotie­match tegen Dender­leeuw: “Al 800 tickets in voorver­koop de deur uit”

  KSV Sottegem krijgt zondag een tweede en laatste kans om te promoveren naar eerste provinciale. Dat de traditieclub opnieuw leeft bij de lokale bevolking blijkt eens te meer uit de massale interesse voor de promotiematch tegen Denderleeuw. Nadat de titelmatch op Borsbeke meer dan 2.000 supporters lokte - voor tweede provinciale haast ongezien - loopt het ook voor de nieuwe promotiematch storm. In voorverkoop gingen al meer dan 800 tickets de deur uit.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Leerlingen Richtpunt campus Zottegem winnen Technologieprijs op Solar Olympiade
  Zottegem

  Leerlingen Richtpunt campus Zottegem winnen Technolo­gie­prijs op Solar Olympiade

  Op de Solar Olympiade hebben de leerlingen van Richtpunt campus Zottegem de Technologieprijs gewonnen met één van hun zonnewagens. “Naast een ‘snelle’ wagen kozen we om ook een technisch vernieuwende wagen te bouwen en dat heeft het verschil gemaakt. Zo was de jury onder de indruk van de toepassing van het digitale deel waarmee info zoals temperatuur en batterijcapaciteit kan weergegeven worden", zegt leerling Stijn Van Nuffel.
 2. Jasper Heymans zet met SV Sottegem deur richting promotie opnieuw open: “Zondag tweede poging om het af te maken”
  Eindronde tweede provinciale

  Jasper Heymans zet met SV Sottegem deur richting promotie opnieuw open: “Zondag tweede poging om het af te maken”

  SV Sottegem is er op een week tijd in geslaagd om de mokerslag van de titelmatch op Borsbeke te verteren. In de al bij al makkelijk gewonnen einderondematch tegen het afscheidnemende Burst toonden de troepen van Koen Vanden Houten hun veerkracht. Zondag kan Sottegem de klus helemaal klaren bij winst voor eigen volk tegen Denderleeuw. Omdat er opnieuw een massa volk verwacht wordt, is de club met een voorverkoop gestart.