Er komt een pop-upspeelplein op de Markt in Zottegem. Lieselotte De Roover, Brecht Cassiman en Evelien De Both hier op de foto zijn daar alvast blij mee.
Volledig scherm
Er komt een pop-upspeelplein op de Markt in Zottegem. Lieselotte De Roover, Brecht Cassiman en Evelien De Both hier op de foto zijn daar alvast blij mee. © rv

Nu de staycation opnieuw lonkt: Zottegem bouwt deze zomer pop-upspeelplein op de Markt

ZottegemKinderen zullen deze zomer kunnen spelen op een speelplein op de Markt in Zottegem. Op het autovrije deel van het marktplein komt vanaf 5 juli tot 30 september een pop-upspeelplein. “Leuk voor de kinderen, een opsteker voor de horeca en een meerwaarde in tijden van staycation.”

 1. Stedelijke kunstacademie geeft verdraagzaamheid een creatieve invulling
  Zottegem

  Stedelijke kunstacade­mie geeft verdraag­zaam­heid een creatieve invulling

  Na het regenboogzebrapad op de Heldenlaan in Zottegem, komt nu ook een kunstwerk als duidelijk en blijvend signaal tegen discriminatie. “De stedelijke kunstacademie (SABK) gaat hiermee de komende weken creatief aan de slag op de oude muur aan Sanitary. Het eindresultaat is te bewonderen vanaf 17 mei, de Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie (IDAHOT)", zegt burgemeester Jenne De Potter (CD&V).
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"