Marie Van Renterghem kampt zelf met een lactose- en glutenintolerantie en ervaart zo al jaren dat het zoeken naar geschikte producten een hele opdracht is.
Volledig scherm
Marie Van Renterghem kampt zelf met een lactose- en glutenintolerantie en ervaart zo al jaren dat het zoeken naar geschikte producten een hele opdracht is. © Frank Eeckhout

Nonna Dolce eerste winkel met ruim assortiment allergeenvrije lekkernijen: “Mijn eigen moeilijke zoektocht was de start voor mijn ondernemersverhaal”

ZottegemNonna Dolce in de Hoogstraat in Zottegem is de eerste winkel met een ruim assortiment aan allergeenvrije lekkernijen. “Ons assortiment is heel breed. Het zijn allemaal lekkernijen die iedereen zullen smaken. Ook voor veganisten is er een trouwens brede keuze”, zegt zaakvoerster Marie Van Renterghem.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre