Minister Demir laat kapmachtiging ‘Ravottersbos’ in Zottegem intrekken.
Volledig scherm
Minister Demir laat kapmachtiging ‘Ravottersbos’ in Zottegem intrekken. © Frank Eeckhout

Minister Demir trekt kapvergunning voor Ravottersbos in

Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme Zuhal Demir laat onmiddellijk de kapmachtiging intrekken voor het zogenaamde ‘Ravottersbos’ in Zottegem. “Yes, we did it!,” reageert Alexander Janssens, een van de voorvechter voor het behoud van het bos.

0 reacties

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Van een avonturenpark tot kajakken: met deze 9 activiteiten in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen kan jouw zomer niet meer stuk
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van een avonturen­park tot kajakken: met deze 9 activitei­ten in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen kan jouw zomer niet meer stuk

  De zomervakantie is weer aangebroken en dat betekent dat er eindelijk tijd is om leuke activiteiten te doen. Heb jij nog geen plannen voor de zomervakantie? Dan komt daar met deze tips ongetwijfeld verandering in. Van een avonturenpark in Oudenaarde tot kajakken in Denderleeuw: met deze 9 activiteiten in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen kan jouw zomer niet meer stuk.