Dankzij het boek kunnen de meisjes hun voetbalskills bijschaven.
Volledig scherm
Dankzij het boek kunnen de meisjes hun voetbalskills bijschaven. © Frank Eeckhout

Meisjes van vrije basisschool Grotenberge schaven voetbalskills bij

GrotenbergeVrije basisschool Grotenberge heeft van Love Football een boek over voetbal gekregen. “Onze school kent heel wat voetbalmeisjes die dankzij het boek hun techniek kunnen bijschaven", laat leerkracht Bert Eloot weten.

 1. Erwetegem-Drongen eindigt na spektakelmatch onbeslist, AZ’77 Maldegem stunt bij leider Deftinge
  MINIVOETBAL EERSTE NATIONALE

  Erwetegem-Dron­gen eindigt na spektakel­match onbeslist, AZ’77 Maldegem stunt bij leider Deftinge

  De topper in eerste nationale tussen Indulek Erwetegem en Opel Haeck Drongen loste de verwachtingen ruimschoots in. Na een heuse spektakelmatch werd het 8-8. Een sterke opener in 2022 kwam er ook van AZ’77 Maldegem. Dat zorgde voor een stunt door bij leider San Siro Deftinge met 3-4 te winnen. Het was niet de enige verrassing op de eerste speeldag in het nieuwe kalenderjaar, want Sint-Gillis-Waas deelde titelkandidaat Synergie Oudenaarde een stevige uppercut uit: 11-6.
 2. Je vervelen in de kerstvakantie? Niet met deze 10 tips!
  PREMIUM
  Regio

  Je vervelen in de kerstvakan­tie? Niet met deze 10 tips!

  Oei, kerstvakantie... Die staat bij uw kroost zonder twijfel al een tijdje groot aangestipt in de agenda. En hoewel een wandeling in het bos of genieten van een pannenkoek met warme chocomelk zeker op het to-do-lijstje staan, serveren we je tien tips voor wat je in die twee weken nog allemaal kunt doen. Van fietsen op de wielerpiste in Herzele tot Villa Madonna in Legoblokjes ontdekken tijdens een wandeling in Ronse.