Omdat dat één lid van de meerderheid op reis gaat, is er geen gemeenteraad in oktober.
Volledig scherm
Omdat dat één lid van de meerderheid op reis gaat, is er geen gemeenteraad in oktober. © Frank Eeckhout

Lid van meerderheid op reis: geen gemeenteraad in oktober

De gemeenteraad volgende maand in Zottegem moet wijken omdat één lid van de meerderheid vakantieplannen heeft. Hierdoor hebben CD&V en N-VA geen meerderheid meer. “Dit is een aanfluiting van onze democratie. De lokale besluitvorming stopt omdat één gemeenteraadslid op vakantie trekt. Dat is echt te zot voor woorden", reageert de oppositie.

1 reactie

 • GILBERT VERMASSEN

  2 jaar geleden
  Hoe kleingeestig kan Deloor en de oppositie zijn. Ze weten het reeds lang. Hopelijk vult hij de put die hij gemaakt heeft me de aanleg van de parking aan het OCMW die terug een pak geld meer kost aan de belastingbetaler maar daar reppen ze geen woord over.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Herman De Croo en Françoise Desguin vieren 60 jaar huwelijk: “Zonder mij kan hij nog altijd zijn plan niet trekken”
  PREMIUM
  Brakel

  Herman De Croo en Françoise Desguin vieren 60 jaar huwelijk: “Zonder mij kan hij nog altijd zijn plan niet trekken”

  Minister van Staat Herman De Croo (84) en Françoise Desguin (82) hebben dit weekend hun zestigste huwelijksverjaardag gevierd. Dat deden ze thuis met de kinderen en kleinkinderen. Maar eerst viel hen in de gemeentelijke sporthal een feestelijke ontvangst te beurt, mét twee zingende schepenen. “Het geheim van onze sterke relatie? Elkaar met kleine dingen tonen dat je elkaar graag ziet”, verklapt mevrouw De Croo. En voor Françoise ook... het koffiezetapparaat volledig klaarzetten als ze even weg is.