De voorbije tien jaar is de leegstand in Zottegem verdubbeld.
Volledig scherm
De voorbije tien jaar is de leegstand in Zottegem verdubbeld. © Frank Eeckhout

Leegstaande handelspanden doorn in oog van inwoners en ondernemers

De voorbije tien jaar is de leegstand in het centrum van Zottegem verdubbeld. “Die leegstand moet aangepakt worden want de panden zijn een doorn in het oog van onze inwoners en ondernemers", zegt schepen van Middenstand Evelien De Both (N-VA).

1 reactie

 • Jonas Van snee

  2 jaar geleden
  Veeel te duur, ook zoeken voor parkeerplaatsen... En nee ik moet niet voor de deur staan! De heldenlaan, weg met doe oude bomen. Of plaats een toren, zal meer opbrengen. Stationstraat verkeersvrij aub, of enkel bussen!
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren