Laatstejaarsstudenten verpleegkunde IVV Sint-Vincentius maken jukebox voor bewoners De Bron.
Volledig scherm
Laatstejaarsstudenten verpleegkunde IVV Sint-Vincentius maken jukebox voor bewoners De Bron. © Frank Eeckhout

Laatstejaarsstudenten verpleegkunde maken jukebox voor bewoners De Bron

ZottegemTijdens de lessen communicatie en psychologie kregen de laatstejaarsstudenten verpleegkunde van IVV Sint-Vincentius campus Zottegem de opdracht om reminiscentiemateriaal uit te werken voor een woonzorgcentrum in de buurt. Zij schonken een jukebox met bijhorend materiaal aan WZC De Bron.

 1. Brakelse oppositie neemt afwezige Alexander De Croo onder vuur: “Tijd om aardappelen te schillen op scoutskampen, maar gemeenteraad is er te veel aan”
  PREMIUM
  Brakel

  Brakelse oppositie neemt afwezige Alexander De Croo onder vuur: “Tijd om aardappe­len te schillen op scoutskam­pen, maar gemeente­raad is er te veel aan”

  Sinds Alexander De Croo (Open Vld) in september vorig jaar premier werd van ons land, heeft hij in zijn thuisgemeente Brakel geen enkele zitting van de gemeenteraad meer bijgewoond. “Zijn stoel blijft gewoon leeg en De Croo laat zich ook niet vervangen. Kiezersbedrog is dat”, vindt oppositielid Jan Haegeman (N-VA). Hij wil dat de gemeenteraad sancties mogelijk maakt.
 2. Na Levi Casteur valt ook Brecht Hellebaut voor een heel seizoen out bij SV Sottegem: “Nog kern van 18 spelers over”
  voetbal eerste ronde beker van belgië

  Na Levi Casteur valt ook Brecht Hellebaut voor een heel seizoen out bij SV Sottegem: “Nog kern van 18 spelers over”

  De voorbereiding is nog pril, maar toch zit tweedeprovincialer SV Sottegem momenteel al in de hoek waar de klappen vallen. Nadat eerder in de eerste voorbereiding in mei aanvaller Levi Casteur al met een kruisbandletstel voor een volledig seizoen uitviel, kende nu ook de nieuw overgekomen centrale verdediger Brecht Hellebaut pech in de bekerwedstrijd tegen Buggenhout. Zonder enig contact zakte hij door zijn achillespees die volledig afgescheurd blijkt te zijn. Ook zijn seizoen zit er al meteen op. Hellebaut ging ondertussen al onder het mes.