In de Stationsstraat liggen heel wat kapotte of losse klinkers. De oorzaak is volgens de stad het zwaar verkeer dat nu door de straat rijdt.
Volledig scherm
In de Stationsstraat liggen heel wat kapotte of losse klinkers. De oorzaak is volgens de stad het zwaar verkeer dat nu door de straat rijdt. © Frank Eeckhout

Klinkers na 4 maanden al kapot

ZOTTEGEMDe renovatie van het stadscentrum in Zottegem is nog niet afgerond of de eerste herstellingswerken dringen zich al op. In de Stationsstraat en op de Zavel liggen immers tientallen klinkers, die gescheurd of afgebroken zijn. "Die moeten voor de oplevering vervangen worden. Deze week wordt er nog zand aangevoerd zodat de klinkers vaster komen te liggen", zegt schepen Paul Lievens.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis