Jarne en Kobe zijn de nieuwe eigenaars van ‘t Romeins Hof.
Volledig scherm
Jarne en Kobe zijn de nieuwe eigenaars van ‘t Romeins Hof. © RV

Jarne en Kobe nieuwe eigenaars van restaurant ‘t Romeins Hof: “We zullen er onze eigen touch aan geven”

VelzekeJarne Cackebeke (24) en Kobe Van Ruyskensvelde (28) zijn de nieuwe eigenaars van restaurant ‘t Romeins Hof in Velzeke. “Dit is een droom die in vervulling gaat. Het restaurant genoot al een tijdje onze interesse en toen we in september merkten dat het nog steeds te koop stond, hebben we een eerste gesprek aangeknoopt. Daarna raakte alles in een stroomversnelling", vertelt Jarne.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Rode Kruis Zottegem rekent op steun van inwoners om te kunnen blijven helpen in de buurt
  Zottegem

  Rode Kruis Zottegem rekent op steun van inwoners om te kunnen blijven helpen in de buurt

  Vandaag gaat de lokale steunactie van Rode Kruis Zottegem van start: een campagne waarbij de lokale afdeling om financiële steun vraagt bij de inwoners voor haar werking. “Elke euro gaat rechtstreeks naar de lokale afdeling voor de organisatie van eerstehulpopleidingen, de aankoop van medisch materiaal, ziekenvervoer, het ter beschikking stellen van medische hulpmiddelen en de inzet van vrijwilligers op lokale evenementen", zegt afdelingseconoom Anneleen De Buysser.
 2. Vijfde- en zesdejaars van Viso Cor Mariae blijven elke woensdag thuis: “Het zou gek zijn om de klok twee jaar terug te draaien”
  PREMIUM
  Nederbrakel

  Vijfde- en zesdejaars van Viso Cor Mariae blijven elke woensdag thuis: “Het zou gek zijn om de klok twee jaar terug te draaien”

  Leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van de middelbare school Viso Cor Mariae blijven ook na de coronacrisis een deel van de lessen thuis volgen. “Corona bracht niet alleen veel kommer, maar ook nieuwe ideeën. En die kunnen we maar beter meenemen, want het bedrijfsleven zal dat ook doen”, motiveert directrice Ellen Pierreux haar beslissing.