Frank Eeckhout
Volledig scherm
PREMIUM
© Frank Eeckhout

Homejackers opgepakt nadat ze oma en kleindochters urenlang gijzelden: “Ze riepen dat ze iedereen gingen neerschieten”

Urenlang hebben homejackers een grootmoeder (69) en haar twee kleinkinderen van 4 en 7 jaar gegijzeld in Zottegem. De kinderen maakten alles mee vanop de eerste rij, en alle drie stonden ze doodsangsten uit. Tijdens hun vlucht crashten ze met de gestolen wagen van het gezin, waarna de politie een klopjacht op hen hield. Twee daders van 18 en 19 jaar oud werden gevat. Er wordt gezocht naar een mogelijke derde verdachte.

13 reacties

 • jo vandenberghe

  2 jaar geleden
  Hoogtijd eens echt te straffen voor inbreken en homejacking.Als ge u niet meer veilig kunt voelen thuis waar gaan we naartoe.
 • Brostem Goeroe

  2 jaar geleden
  Natuurlijk echte Belgen !!!! Autochtonen doen dit niet !!!
 • Tina Colpaert

  2 jaar geleden
  Waren het "echte"belgen en gaan ze dat crapuul nu lekker vrij laten rondlopen opsluiten in verbeteringsgesticht of kamp!
 • Ria Adams

  2 jaar geleden
  Dat zal hun beste dag niet zijn er zal een gepaste werkstraf van enkele uren volgen.
 • marc rooms

  2 jaar geleden
  mogen we de afkomst weten aub ? of mag je dat niet meer vragen in deze ideale multiculturele maatschappij.
 1. Zo VeloVeilig is Zottegem: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  zottegem

  Zo VeloVeilig is Zottegem: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Zottegem hebben 84 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 2. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.