De gemeenteraad komt donderdag opnieuw samen.
Volledig scherm
De gemeenteraad komt donderdag opnieuw samen. © Frank Eeckhout

Gemeenteraad bij hoogdringendheid samengeroepen (door vergetelheid van administratie)

In Zottegem wordt de gemeenteraad op donderdag 26 september bij hoogdringendheid samengeroepen. Op de agenda staat slechts één punt.

1 reactie

 • luigi de groote

  3 jaar geleden
  Administratie ? Wie is verantwoordelijk ? Toch de burgemeester en schepenen zeker !
 1. Cominbel in maart weg uit Bavegem, zusterbedrijf Ecoson vertrekt in 2024: 180 werknemers moeten verhuizen of andere job zoeken
  PREMIUM
  Bavegem

  Cominbel in maart weg uit Bavegem, zusterbe­drijf Ecoson vertrekt in 2024: 180 werknemers moeten verhuizen of andere job zoeken

  Vetsmelterij Cominbel vertrekt eind maart uit de Houtemse deelgemeente Bavegem. Zusterbedrijf Ecoson, dat op dezelfde site gevestigd is en keukenafval verwerkt, vertrekt een jaar later. De activiteiten van beide bedrijven, die in handen zijn van het Amerikaanse Darling, verhuizen naar vestigingen in Denderleeuw en Gent. Met 180 bedienden en arbeiders is het bedrijf één van de grootste werkgevers in Sint-Lievens-Houtem. Zij krijgen wel de kans om mee te verhuizen.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.