Zottegem: Brandweerpost Zottegem was snel ter plaatse.
Volledig scherm
Zottegem: Brandweerpost Zottegem was snel ter plaatse. © Frank Eeckhout

Frietketel vat vuur: keuken onder de rook

StrijpenEen ontvlamde frietketel heeft donderdagvoormiddag de keuken van een woning in de Kleine Lage in Strijpen onder de rook gezet.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Bevegem krijgt multifunctionele sport- en reacreatiesite: “Zien sporten en elkaar ontmoeten”
  PREMIUM
  Zottegem

  Bevegem krijgt multifunc­ti­o­ne­le sport- en reacreatie­si­te: “Zien sporten en elkaar ontmoeten”

  Een jaar na de haalbaarheidsstudie stelt het Zottegemse stadsbestuur de uitgewerkte plannen voor van de vernieuwde stadionsite aan de Bevegemse Vijvers. “Wat twee jaar geleden begon als een brede oproep naar geïnteresseerde sportclubs en ondernemers, resulteert vandaag in concrete toekomstplannen met plaats voor bowling, gymnastiek, rugby, padel, atletiek en een skatepark", kondigt schepen van Sport Brecht Cassiman (N-VA) trots aan.