De tweede workshop rond mobiliteit lokte zo'n 80 inwoners.
Volledig scherm
De tweede workshop rond mobiliteit lokte zo'n 80 inwoners. © Frank Eeckhout

Fietsersbond over mobiliteitsplan: "Staan niet alleen met ons idee om verkeer uit centrum te weren"

ZottegemIn de tweede workshop rond mobiliteit vond Fietsersbond Zottegem heel wat medestanders om het autoverkeer zoveel mogelijk uit het centrum te weren. “Uit de voorstellen blijkt dat vooral doorgaand verkeer moet worden vermeden", zegt voorzitter Rudy Muls.

 1. Timothy Van Wynendaele (T2) grijpt met Sottegem opnieuw de macht na winst in topper: “Geholpen door vroege voorsprong”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Timothy Van Wynendaele (T2) grijpt met Sottegem opnieuw de macht na winst in topper: “Geholpen door vroege voorsprong”

  Ondanks slechts 14 spelers op het wedstrijdblad omwille van heel wat besmettingen en de coach die in quarantaine zat, heeft KSV Sottegem relatief makkelijk het als derde geklasseerde Geraardsbergen opzijgezet. Aangestuurd door T2 Timothy Van Wynendaele langs de zijlijn kwam Sottegem tot twee keer toe sterk uit de kleedkamers en dat was voldoende om de topper te winnen (3-0). De Egmontjongens staan dankzij deze winst opnieuw aan de leiding.
 2. Trein staat drie kwartier stil in Oudenaarde, omdat betogers mondmasker weigeren: "Veiligheidsdiensten komen tussen waar passagiers hardleers zijn”
  Play
  Oudenaarde

  Trein staat drie kwartier stil in Oudenaarde, omdat betogers mondmasker weigeren: "Veilig­heids­dien­sten komen tussen waar passagiers hardleers zijn”

  Een grote politiemacht is zondagvoormiddag naar het station van Oudenaarde getrokken, omdat treinreizigers op weg naar de anti-coronapasbetoging in Brussel weigerden een mondmasker te dragen. De overvolle trein werd gestopt. Securail, de veiligheidsdienst van de NMBS, laat weten vanavond opnieuw samen met de politie tussenbeide te komen mocht blijken dat passagiers op de terugweg weigeren om een masker te dragen.
 3. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.