Extra parkeerplaatsen aan het station zijn nodig om de wijk Bevegem te ontlasten.
Volledig scherm
Extra parkeerplaatsen aan het station zijn nodig om de wijk Bevegem te ontlasten. © Frank Eeckhout

Extra parkeerplaatsen zijn broodnodig

Zottegem heeft dringend nood aan een parkeertoren achter het station. Niet alleen voor de pendelaars, maar ook om de parkeerdruk in de wijk Bevegem weg te nemen. Een paar buurtbewoners houden de bouw van die parkeertoren echter tegen.

1 reactie

 • Sabine Van de Kerkhove

  4 jaar geleden
  Er was parking op de markt, zavel, stationsstraat, hoogstraat...er is plaats aan het nieuwe stadhuis, mits een (eenvoudige) propere aanleg, maak gratis parking op de oude politieparking en dit zonder veel kosten!!! i.p.v. altijd te vernieuwen, renoveren zoals een gewone man punt.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.