Luc De Clercq kreeg vrijdagnacht dieven op bezoek. Die gingen aan de haal met 15 prijsduiven.
Volledig scherm
Luc De Clercq kreeg vrijdagnacht dieven op bezoek. Die gingen aan de haal met 15 prijsduiven. © Frank Eeckhout

Dieven aan de haal met 15 prijsduiven: “Dit is een diefstal op bestelling. Ik ben er kapot van”

Dieven hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag 15 prijsduiven gestolen bij Luc De Clercq (60) in de Beugelstraat in Velzeke. “Dit is een diefstal op bestelling, want met winst in enkele kampioenschappen heb ik een prachtig seizoen achter de rug”, vertelt duivenmelker Luc. Politie Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem is een onderzoek gestart.

0 reacties

 1. Politiezone, OCMW’s en CAW organiseren samen crisisnetwerk voor noodwoningen
  Sint-Lievens-Houtem/Herzele/Zottegem

  Politiezo­ne, OCMW’s en CAW organise­ren samen crisisnet­werk voor noodwonin­gen

  In Zottegem, Herzele en Sint-Lievens-Houtem organiseren politie, OCMW’s en het CAW een netwerk van vijf noodwoningen. “Het gaat om acute hulp en een noodoplossing voor mensen en gezinnen die niet meteen bij familie of vrienden terechtkunnen of niet de financiële draagkracht hebben om meteen een andere oplossing te vinden”, licht Bart Dewaele van CAW Oost-Vlaanderen toe.
 2. Internationaal gewaardeerde kunstenaar Johan Tahon (55) exposeert in Oudenaarde: “Ik zal nooit vergeten dat hier mijn springplank heeft gestaan”
  PREMIUM
  Oudenaarde/Zwalm/Menen

  Internatio­naal gewaardeer­de kunstenaar Johan Tahon (55) exposeert in Oudenaarde: “Ik zal nooit vergeten dat hier mijn spring­plank heeft gestaan”

  Zijn rijzige beelden staan in grote musea over heel de wereld, maar toch is Johan Tahon (55) zò gelukkig dat hij de komende maanden mag exposeren in het stadhuis van Oudenaarde, vlak bij het cafeetje waar alles dik twintig jaar geleden begon. Hoe kunstpaus Jan Hoet toen zelfs prins Laurent inschakelde om de toenmalige burgemeester van Oudenaarde over de brug te halen, vertelt de kunstenaar zelf.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing