Zottegem: Met het aanbieden van maaltijdcheques hoopt vzw De Bron nog meer mensen te overtuigen om de stap te zetten richting huishoudhulp.
Volledig scherm
Zottegem: Met het aanbieden van maaltijdcheques hoopt vzw De Bron nog meer mensen te overtuigen om de stap te zetten richting huishoudhulp. © Frank Eeckhout

DCO De Bron wil tekort aan huishoudhulpen in regio wegwerken

ZottegemMet het aanbieden van maaltijdcheques hoopt vzw De Bron nog meer mensen te overtuigen om de stap te zetten richting huishoudhulp. “De maaltijdcheques komen bovenop een hele reeks andere voordelen", zegt adjunct directeur Giel Giel Meirhaeghe.

  1. Bar Gidon, waar supporters van Evenepoel thuis zijn: “Remco een dikkenek? Helemaal niet waar. Hij zegt wat hij denkt, maar er is een groot verschil”
    PREMIUM
    Geraardsbergen

    Bar Gidon, waar supporters van Evenepoel thuis zijn: “Remco een dikkenek? Helemaal niet waar. Hij zegt wat hij denkt, maar er is een groot verschil”

    Zaterdag rond 17.30 uur, na aankomst van de voorlaatste rit van de Vuelta, pas dan weten we of Remco Evenepoel de rode leiderstrui meebrengt naar zijn supporterslokaal Bar Gidon in Geraardsbergen. “Het enthousiasme mag gerust wat aanwakkeren. Als de Rode Duivels een EK of WK spelen, hangt het vol Belgische driekleuren. Wel, laat nu de straten maar rood kleuren voor Remco", zegt uitbater Fredje Penne.