Het centrum wordt verkeersvrij gemaakt voor de braderie.
Volledig scherm
Het centrum wordt verkeersvrij gemaakt voor de braderie. © Frank Eeckhout

Centrum verkeersvrij tijdens braderie

ZottegemHet centrum van Zottegem wordt verkeersvrij gemaakt tijdens de braderie op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 juni.

 1. Van Absolut Beach tot Cubar Plaza: in deze 7 zomerbars in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen geniet je van een verfrissend drankje
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van Absolut Beach tot Cubar Plaza: in deze 7 zomerbars in de Dender­streek en de Vlaamse Ardennen geniet je van een verfris­send drankje

  De hittegolf is volop aan de gang, en dan zijn we allemaal op zoek naar wat verkoeling. Dat kan onder meer in de vorm van een verfrissend drankje. Wat is een betere plaats daarvoor dan een lokale zomerbar? Van Absolut Beach in Oudenaarde tot Cubar Plaza in Aalst: in deze 7 zomerbars in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen geniet je van een drankje tijdens deze hittegolf.
 2. Archeologisch onderzoek vertraagt woonproject Velzeke: “Heel jammer met zoveel mensen op wachtlijst”
  Zottegem

  Archeolo­gisch onderzoek vertraagt woonpro­ject Velzeke: “Heel jammer met zoveel mensen op wachtlijst”

  Archeologisch onderzoek zorgt ervoor dat het sociaal woonproject aan de Zwartestraat in Velzeke heel wat vertraging oploopt. “De werken zouden van start gaan in het najaar van 2021. Vandaag steekt er echter nog geen spade in de grond. De grote vertraging is zeer jammer, zeker als je weet dat in Vlaanderen 182.000 mensen wachten op een sociale woning", zegt Vlaams Parlement Kurt De Loor (Vooruit).