Zottegem: Kunstenaars Giannina Urmeneta Ottiker, Céline Geeraert en Lieven Cateau.
Volledig scherm
Zottegem: Kunstenaars Giannina Urmeneta Ottiker, Céline Geeraert en Lieven Cateau. © Frank Eeckhout

CAS Zottegem verwelkomt opnieuw drie internationale kunstenaars

ZottegemCAS Zottegem verwelkomt vanaf zondag 12 juni opnieuw drie internationale kunstenaars voor een gezamenlijke tentoonstelling.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Hoe Gents graffitifenomeen ROA uitgroeide tot de ‘Banksy van België’ “Van Melbourne tot L.A., overal willen ze van hem een kunstwerk”
  PREMIUM
  GENT

  Hoe Gents graffitife­no­meen ROA uitgroeide tot de ‘Banksy van België’ “Van Melbourne tot L.A., overal willen ze van hem een kunstwerk”

  Van de oude Malmarfabriek aan de Dampoort tot de muren van het GUM en van in Mexico tot Melbourne: ROA is een graffiti-fenomeen, een artiest van wereldklasse. De Gentenaar zette street art in België en elders mee op de kaart, maar blijft zelf een enigma gehuld in sneakers en hoodie. Maar wie is die mysterieuze man die een stapel skeletten op het GUM tekende?