De Zottegemse versie van het wereldberoemde Monopoly-bordspel is voorgesteld.
Volledig scherm
De Zottegemse versie van het wereldberoemde Monopoly-bordspel is voorgesteld. © Frank Eeckhout

Café of winkel in Zottegem kopen? Of liever een kasteel? Het kan met de nieuwste Monopoly-versie

ZottegemDe Zottegemse versie van het wereldberoemde Monopoly bordspel is vanaf vandaag beschikbaar. Monopoly Zottegem biedt de uitgelezen kans om de leukste locaties uit de Egmontstad te verkennen en herontdekken. “Het is een pareltje geworden, met prachtig tekenwerk van  Ann-Sophie De Steur, afkomstig uit onze Vlaamse Ardennen", zegt schepen van Citymarketing Brecht Cassiman (N-VA).

  1. Na hartstilstand op training krijgt Gilian (14) award voor comeback van het jaar: "En nu? Richting AA Gent, natuurlijk, dat is de droom"
    PREMIUM
    Zottegem

    Na hartstil­stand op training krijgt Gilian (14) award voor comeback van het jaar: "En nu? Richting AA Gent, natuurlijk, dat is de droom"

    Opmerkelijk moment tijdens de uitzending van het Gala van de Gouden Schoen bij VTM: de 14-jarige Gilian De Wolf uit Zottegem kreeg er uit handen van AA Gent speler Castro Montes de award voor comeback van het jaar. Begin januari stond de tiener opnieuw op het voetbalveld bij KSV Sottegem nadat hij daar in augustus een harstilstand kreeg op training. “Koelbloedig ingrijpen én een AED-toestel hebben mijn leven gered", zegt Gilian.