Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke


Vuurwerk afsteken verboden op Oudejaarsnacht in Zottegem

ZottegemVuurwerk afsteken in Zottegem is ook tijdens eindejaar verboden. Wie het toch doet, riskeert een boete.

 1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 1. Davy Joye (Synergie Oudenaarde) voor duel tegen leider Erwetegem: “Proberen de drie bonuspunten nog te pakken”

  Davy Joye (Synergie Oudenaarde) voor duel tegen leider Erwetegem: “Proberen de drie bonuspun­ten nog te pakken”

  ‘Super Friday’ in het minivoetbal. Synergie Domino Oudenaarde, nummer twee in de stand neemt het op tegen competitieleider Indulek Doltcini Erwetegem. Oudenaarde verloor enkel op de eerste speeldag, Erwetegem is met een 35 op 39 aan een indrukwekkende reeks bezig. Kan Synergie Domino Oudenaarde voor spanning zorgen in de strijd om de drie bonuspunten? We vroegen het aan Davy Joye, speler-coach van Synergie.
 2. Na hartstilstand op training krijgt Gilian (14) award voor comeback van het jaar: "En nu? Richting AA Gent, natuurlijk, dat is de droom"
  PREMIUM
  Zottegem

  Na hartstil­stand op training krijgt Gilian (14) award voor comeback van het jaar: "En nu? Richting AA Gent, natuurlijk, dat is de droom"

  Opmerkelijk moment tijdens de uitzending van het Gala van de Gouden Schoen bij VTM: de 14-jarige Gilian De Wolf uit Zottegem kreeg er uit handen van AA Gent speler Castro Montes de award voor comeback van het jaar. Begin januari stond de tiener opnieuw op het voetbalveld bij KSV Sottegem nadat hij daar in augustus een harstilstand kreeg op training. “Koelbloedig ingrijpen én een AED-toestel hebben mijn leven gered", zegt Gilian.