Yevgueni is top op de affiche.
Volledig scherm
PREMIUM
Yevgueni is top op de affiche. © Vertommen


Vlaanderen Feest met Yevgueni, maar ook met muziek van The Beatles en The Stones op de Markt in Zottegem

ZottegemDe Vlaamse Feestdag komt in zicht en ook Stad Zottegem maakt zich op voor een volksfeest op maandag 11 juli op de Markt. De festiviteiten starten om 17.00 uur met een concert van stadsbeiaardier Paul Hoste. Nadien wordt jong en oud getrakteerd op een muzikaal feest met Bal Merklez, de Louie Louie Coverband en Yevgueni. Alle activiteiten zijn gratis.

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Van een vintage markt tot 2Fabiola: met deze 7 tips in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen geniet je optimaal van de nationale feestdag
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van een vintage markt tot 2Fabiola: met deze 7 tips in de Dender­streek en de Vlaamse Ardennen geniet je optimaal van de nationale feestdag

  Heb jij nog geen plannen voor de nationale feestdag op 21 juli? Daar komt met deze tips in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen ongetwijfeld snel verandering in. Van een vintage markt in Oudenaarde tot een concert van 2Fabiola in Denderleeuw: met deze 7 tips in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen haal je alles uit je feestdag.