Bestuurster (34) die speed gebruikt “om wakker te blijven” voorgoed rijongeschikt verklaard

De 34-jarige S.V.B. uit Zottegem werd in de politierechtbank van Oudenaarde definitief rijongeschikt verklaard nadat ze zwaar onder invloed van drugs achter het stuur werd betrapt. “Ik gebruik speed om wakker te blijven”, vertelde de dame.

0 reacties

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Vzw De Bron legt belevingstuin aan: "Ontmoetingsplaats voor alle Zottegemnaren"
  Zottegem

  Vzw De Bron legt belevings­tuin aan: "Ontmoe­tings­plaats voor alle Zottegemna­ren"

  Na een jaar van overleg en voorbereiding kreeg vzw De Bron in Zottegem van provincie Oost-Vlaanderen groen licht om een belevingstuin aan te leggen tussen de Groenstraat en de Marie Popelinstraat. “De tuin zal aansluiten op het bestaande park van vzw De Bron, dat reeds publiekelijk toegankelijk is, en zal ervoor zorgen dat er een ontsluiting is naar het stadspark in De Lelie", zegt adjunct-directeur Giel Meirhaeghe.