Bestuurster (34) die speed gebruikt “om wakker te blijven” voorgoed rijongeschikt verklaard

De 34-jarige S.V.B. uit Zottegem werd in de politierechtbank van Oudenaarde definitief rijongeschikt verklaard nadat ze zwaar onder invloed van drugs achter het stuur werd betrapt. “Ik gebruik speed om wakker te blijven”, vertelde de dame.

0 reacties

 1. Van Delicioso tot Cream&Crunch: In deze 10 ijssalons in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen smul jij deze zomer een verfrissend ijsje
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van Delicioso tot Cream&Crunch: In deze 10 ijssalons in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen smul jij deze zomer een verfris­send ijsje

  De zon staat weer wat vaker aan de hemel en de avonden worden warmer. Dat betekent dat het ijsjesseizoen aangebroken is! Verfrissende fruitsmaken of heerlijke roomsmaken? Van Delicioso in Erpe-Mere tot Cream&Crunch in Zottegem: in deze 10 ijssalons in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen smul jij deze zomer van een heerlijk verfrissend ijsje.
 2. De Bron in Zottegem eerste Oost-Vlaamse Welbi-organisatie
  Zottegem

  De Bron in Zottegem eerste Oost-Vlaam­se Wel­bi-organisa­tie

  Vzw De Bron in Zottegem engageert zich als eerste Oost-Vlaamse organisatie voor het online deelplatform Welbi. Dit is een door de federale overheid erkend deelplatform dat toelaat om eenvoudig en automatisch verzekerd helpende handen, in de buurt te vinden of zelf aan te bieden. “Mensen die bereid zijn om elkaar te helpen, kunnen op het platform kiezen uit zes breed gedefinieerde diensten", zegt Lissa Boone, projectmedewerker bij Welbi.